Leuke restaurants Kennemer Theater Beverwijk

Staat er een bezoek aan het Kennemer Theater in Beverwijk op het programma en wilt u voorafgaand aan de voorstelling dineren in een restaurant in de nabije omgeving? Op deze pagina worden restaurants met een speciaal theatermenu en restaurants in de directe omgeving weergegeven. Speelt de afstand tot het theater geen rol? Bekijk dan op de homepage de overige restaurants in Beverwijk.

Restaurants met een speciaal theatermenu

logo restaurant koster kennemer theater

Restaurant de Koster serveert een maandelijks wisselend theatermenu voor de prijs van 24,50. Liever zelf een keuze van de menukaart maken? Hoofdgerechten zijn verkrijgbaar vanaf 14,50. Dit restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waar u iedere dag na 18.00 uur (m.u.v. donderdag) gratis kunt parkeren. Het Kennemer Theater bevindt zich op 5 10 minuten lopen. Bekijk het theatermenu.

logo gasthoeve adrichem kennemer theater

Gasthoeve Adrichem heeft speciaal voor bezoekers van het theater een voordelig menu samengesteld. Dit 3-gangen theatermenu wisselt maandelijks en is verkrijgbaar voor 19.50. A la carte dineren is vanzelfsprekend ook mogelijk. Speciaal voor bezoekers van het Kennemer Theater heeft Gasthoeve Adrichem een pendelservice in het leven geroepen. U parkeert de auto (gratis) op het terrein van dit restaurant en wordt vervolgens naar het theater gebracht en weer opgehaald. Klik hier voor de website van Gasthoeve Adrichem.

Restaurants in de buurt van het Kennemer Theater

Bovenstaande restaurants hebben de aanwezigheid van het theater in Beverwijk aangegrepen om een speciaal theatermenu te serveren. Naast bovenstaande restaurants zijn er nog diverse eetgelegenheden die geen speciaal menu serveren, maar u evengoed welkom heten voor een heerlijk diner. Binnen een straal van 1 kilometer zijn de volgende restaurants gevestigd:

- Ome Pietje Eten & Drinken, internationale keuken, op 450 meter van het theater.
- De Open Keuken, Franse keuken, op 800 meter van het theater.
- De Jonge Halewijn, Franse keuken, op 700 meter van het theater.
- Restaurant Hachi, Japanse keuken, op 700 meter van het theater.

Speelt de afstand geen rol? Op onze homepage zijn alle restaurants in Beverwijk overzichtelijk weergegeven.

Belangrijke tip: maak bij binnenkomst in het restaurant kenbaar dat u later op de avond naar het theater gaat. De keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden zodat u zich zonder te haasten de reis naar het Kennemer Theater kan voortzetten.