Restaurants in de buurt van bioscoop Beverwijk Cineworld

Voorafgaand aan het bezoek van bioscoop Cineworld in Beverwijk uit eten? In de directe omgeving van deze Beverwijkse bioscoop zijn diverse mogelijkheden om voor of na de film een hapje te eten.

Restaurants in de buurt van Cineworld Beverwijk

In onderstaand overzicht zijn alle restaurants weergegeven die zich binnen een straal van 1.000 meter van de bioscoop bevinden. Cineworld beschikt tevens over een eigen restaurant, Grand Café Cineac genaamd.

Iedere dag geopend

In de bios gevestigd
Bezoek website
Iedere dag geopend

Op 250 meter afstand
Bezoek website
Dinsdag gesloten

Op 350 meter afstand
Bezoek website
Maandag gesloten

Op 650 meter afstand
Bezoek website
Dinsdag gesloten

Op 750 meter afstand
Bezoek website

Eten in het restaurant van de bioscoop

Cineworld beschikt over een eigen restaurant: Eetcafé Cineac genaamd. Speciaal voor mensen die een bezoek aan de film willen combineren met een hapje eten, heeft Cineworld twee voordelige arrangementen samengesteld. Het restaurant in Cineworld is iedere dag geopend voor zowel lunch als diner.

Veel keuze aan restaurants in de omgeving van de bioscoop

Wie een bezoek aan de bioscoop in Beverwijk wilt combineren met een hapje eten in een restaurant heeft voldoende keuze. Binnen een straal van +- 1.000 meter bevinden zich vijf horecagelegenheden. Wie het makkelijk wilt houden kan ervoor kiezen om het restaurant van de bioscoop zelf te bezoeken. In combinatie met een arrangement is dit een voordelige en makkelijke oplossing.

Wie liever in een andere omgeving uit eten gaat, kan bij één van de vier restaurants in bovenstaand overzicht terecht. Alle vermelde restaurants bevinden zich in een straal van 1.000 meter van de bioscoop en zijn daardoor eenvoudig lopend te bereiken. Speelt de afstand geen rol? Op onze homepage zijn alle goede restaurants in Beverwijk te raadplegen.

Voorafgaand aan de bioscoop uit eten gaan?

Bent u voornemens om voorafgaand aan de film in een restaurant te eten? Vertel dan bij binnenkomst aan de bediening op welk tijdstip u in de bioscoop wordt verwacht (houd rekening met enige wachttijd bij het ophalen van de entreekaartjes). Het keukenpersoneel kan hier dan rekening mee houden zodat u zonder enige stress de reis naar Cineworld kan voortzetten!