High Tea Beverwijk

logo restaurant koster kennemer theater

Opzoek naar een leuke locatie voor een high tea in Beverwijk? Onderstaande restaurants serveren (op reservering) een klassieke high tea met diverse soorten thee, sandwiches en zoetigheden.

- Ome Pietje Eten & Drinken, EUR 22,50 p.p.
- Cafe Gaaf, EUR 15,95 p.p.

De high tea van Ome Pietje Beverwijk

Ome Pietje serveert een luxe high tea voor EUR 22,50 per persoon (minimaal 2 personen). De high tea bestaat uit verschillende soorten thee (en gewone koffie), sandwiches, wraps, soepje, kleine clubsandwich en diverse zoetigheden. De luxe high tea bij Ome Pietje is enkel op reservering beschikbaar. Ga naar de website van Ome Pietje.

De high tea van Cafe Gaaf

Cafe Gaaf is naar eigen zeggen gespecialiseerd in high tea. Na diverse cursussen op het gebied van thee gevolgd te hebben, herbergt het personeel van Cafe Gaaf de eerste theesommeliers van Nederland!

De high tea van Cafe Gaaf in Beverwijk is verkrijgbaar voor EUR 15,95 per persoon (minimaal 2 personen). Deze high tea omvat een vruchtensapje bij binnenkomst, pot thee met diverse theesoorten en verschillende hartige sandwiches en zoete hapjes. Na al dat theeleuten toch nog dorst? De high tea kan worden afgesloten met een glaasje wijn voor EUR 2,95. Ga naar de website van Cafe Gaaf.

Waar komt de naam high tea vandaan?

Een high tea is van oorsprong een Engelse maaltijd die met name door arbeiders rond 18.00 uur wordt genuttigd. In Nederland wordt de benaming high tea gebruikt voor een aangeklede thee. Diverse soorten thee vormen de basis, aangevuld met zoete en hartige gerechten welke dikwijls op een etagère geserveerd worden.

Restaurants in Beverwijk met een high tea

Diverse Beverwijkse restaurants bieden een high tea aan. Doordat een high tea enige voorbereiding behoeft, is de high tea in Beverwijk enkel op reservering verkrijgbaar. Aan de bovenzijde van deze pagina staan alle restaurants in Beverwijk met de mogelijkheid tot het reserveren van een high tea vermeldt.