All you can eat restaurants in Beverwijk

Onbezorgd uit eten? In een zogenaamd "All You Can Eat" restaurant is het mogelijk! Bij dit soort restaurants kan er voor een vast bedrag onbeperkt gegeten (en in sommige gevallen gedronken) worden. Diverse restaurants in Beverwijk bieden de mogelijkheid om volgens dit concept uit eten te gaan.

Dineren in een "All You Can Eat" restaurant kent diverse voordelen. De uiteindelijke prijs van het eten is vooraf bekend en het concept biedt de mogelijkheid om kleine porties te bestellen, waardoor er op dezelfde avond van meer verschillende gerechten geproefd kan worden.

Bij welke Beverwijkse restaurants kan ik onbeperkt eten?

Maandag t/m donderdag
17,50 per persoon
Dinsdag t/m donderdag

Vrijdag t/m zondag
23,80 per persoon

25,80 per persoon

Dineren volgens het "All You Can Eat" principe is in Beverwijk mogelijk bij bovenstaande restaurants. Klik op het logo van het restaurant om de website, de menukaart, de contactgegevens en de exacte voorwaarden te bekijken.

Dit concept is over komen waaien uit het buitenland en raakt in Nederland steeds verder ingeburgerd. De zekerheid over de prijs, de variatie in de gerechten en het zelf kunnen bepalen van de hoeveelheden wordt door Nederlandse consumenten op prijs gesteld. In 2013 heeft de landelijk opererende keten La Cubanita besloten om een vestiging in Beverwijk te openen, waardoor inwoners van Beverwijk (en daarbuiten) tegenwoordig een ruimere keus hebben op het gebied van All You Can Eat restaurants.

Liever van de haute cuisine genieten? Bekijk eens de restaurants in Beverwijk met een Michelinster voor een overzicht van restaurants die een onderscheiding van Michelin hebben gekregen.